ABB CEU Form For 2017 ASRM Meeting

Record CEUs for the scientific programs on TUESDAY ONLY. Florida CEUs require completion of a second form, available at booth 1608. In order to receive American Board of Bioanalysis (ABB) PEER credit, you must complete this form and return it to the AAB/ABB Booth 1608 in the Exhibit Hall before 2:00 p.m., Wednesday, November 1, 2017, for validation. Forms not returned to the AAB/ABB booth for validation will not be accepted.

PEER-Approved ASRM Scientific Programs on Tuesday, October 31, 2017					
7:00 a.m8:45 a.m. (1 hr.) Poster Abstract Session	Hours	ART Procedures ☐ 11:15 a.m. O-134	Hours	<u>Concurrent Sessions</u> : Roundtables	Hours
Plenary Lecture (0.75 hr.) 9:30 a.m10:15 a.m. ☐ Innovations in Medicine Lecture		☐ 11:30 a.m. O-135 ☐ 11:30 a.m. O-135 ☐ 11:45 a.m. O-136		12:30 p.m1:30 p.m. (1 hr.) RTT03	
Concurrent Sessions:		□ 12:00 p.m. O-137 □ 12:15 p.m. O-138		□ RTT05 □ RTT23 □ RTT06 □ RTT24	
Prize Paper Session 2 (0.25 hr. @) 11:00 a.m12:30 p.m.		Embryo Culture 11:15 a.m. O-140		□ RTT09 □ RTT31 □ RTT10 □ RTT32	
☐ 11:15 a.m. O-92 ☐ 11:30 a.m. O-93 ☐ 11:45 a.m. O-94 ☐ 12:00 p.m. O-95 ☐ 12:15 p.m. O-96	<u></u>	☐ 11:30 a.m. O-140 ☐ 11:30 a.m. O-141 ☐ 11:45 a.m. O-142 ☐ 12:00 p.m. O-143 ☐ 12:15 p.m. O-144		□ RTT12 □ RTT33 □ RTT14 □ RTT34 □ RTT17 □ RTT35 □ RTT19 □ RTT36	
Oral Abstract Sessions 11:00 a.m12:30 p.m. (0.25 hr. @)		Reproductive Genetics 11:00 a.m. O-145 11:15 a.m. O-146	2 =	□ RTT20 □ RTT44 Interactive Sessions	
Health Disparities ☐ 11:30 a.m. O-99 ☐ 11:45 p.m. O-100		□ 11:30 a.m. O-147 □ 11:45 a.m. O-148	_	1:30 p.m2:30 p.m. (1 hr.) ☐ Updates on Managing "Gray" and	
Endometriosis 1		Polycystic Ovary Syndrome and		Abnormal Results ☐ Endometrial Gene Analysis	
☐ 11:30 a.m. O-105		Androgen Excess ☐ 11:15 a.m. O-170		☐ Debate on the Increasing Utilization	
Male Reproduction and Urology		Outcomes - Perinatal		of Micromanipulation	
☐ 11:15 a.m. O-110 ☐ 11:30 a.m. O-111 ☐ 11:45 a.m. O-112 ☐ 12:15 p.m. O-114 Reproductive Endocrinology and		☐ 11:00 a.m. O-175 ☐ 11:30 a.m. O-177 Expert Encounter 12:30 p.m1:30 p.m. (1 hr.) ☐ Difficult Management Cases	ST	☐ Menopause Interactive Session Plenary Lecture 2:30 p.m3:15 p.m. (0.75 hr.) ☐ From Egg to Embryo: A Peripatetic Journey	_
Gynecology		Male Infertility		Symposium	
□ 12:00 p.m. O-119 Reproductive Biology - Animal Studies □ 11:00 a.m. O-121				4:00 p.m5:30 p.m. (1.50 hrs.) ☐ The "Trials" of an ART Case: Anatomy of a Lawsuit	
□ 11:15 a.m. O-122 □ 11:30 a.m. O-123	_	OF		☐ Howard and Georgeanna Jones Symposium☐ Access to Care	_
☐ 11:45 a.m. O-124 ☐ 12:00 p.m. O-125 ☐ 12:15 p.m. O-126	\equiv			□ ABOG Foundation - Kenneth J. Ryan Ethics Symposium	
ART: Clinical 2				☐ ALMER Symposium	
☐ 11:30 a.m. O-129 ☐ 11:45 a.m. O-130				☐ JSAR Symposium	
□ 12:00 p.m. O-131 □ 12:15 p.m. O-132				Tuesday Max Possible Hours - 7.5 TOTAL HOURS ON THIS PAGE	
Falsification of CEU documentation ma	ay lead to r	penalties up to and	5	MARK VOLID CALENDAR	

including revocation of your certification

Full Name (required) Please PRINT Email (required) Daytime Phone (required) I certify that I earned the CEU credits claimed above.

Signature (required)

Date

MARK YOUR CALENDAR May 17-19, 2018 **CRB Symposium** Rosen Plaza Hotel • Orlando, Florida

In order to receive CEU credit this CEU Recording Form must receive a validation stamp. Complete this form and return it to the AAB/ABB Booth 1608 in the Exhibit Hall before 2:00 p.m., Wednesday, November 1, 2017, for validation. AAB/ABB will retain the white copy to record CEU PEER credits. You may keep the yellow copy for your records.