ABB CEU Form For 2016 ASRM Meeting

Record CEUs for the scientific programs on **MONDAY ONLY**. **Florida CEU**s require completion of a second form, available at booth 1000. In order to receive American Board of Bioanalysis (ABB) PEER credit, you must complete this form and return it to the AAB/ABB Booth 1000 in the Display Hall before **noon**, **Wednesday**, **October 19**, **2016**, for validation. Forms sent to the AAB/ABB office after October 19 will **not** be accepted.

PEER-Approved ASRM Scientific Programs on Monday, October 17, 2016					
9:45 a.m10:30 a.m. (0.75 hr.)	Hours	ART: Clinical 1	Hours	Concurrent Sessions:	Hours
Plenary Lecture		☐ 11:15 a.m. O-49		Roundtables	
Camran Nezhat, M.D. Lectureship in		☐ 11:30 a.m. O-50		1:00 p.m2:00 p.m. (1 hr.)	
Innovations in Medicine Lecture		☐ 11:45 a.m. O-51		□ RTM02 □ RTM23	
Concurrent Sessions:		☐ 12:15 p.m. O-53		□ RTM04 □ RTM24	
Prize Paper Session 1		□ 12:30 p.m. O-54		□ RTM05 □ RTM25	
11:15 a.m12:45 p.m. (0.25 hr. @)		Embryo Biology 1		□ RTM11 □ RTM26	
□ 12:15 p.m. O-5		□ 11:15 a.m. O-55		□ RTM12 □ RTM27	
□ 12:30 p.m. O-6		□ 11:30 a.m. O-56	\	□ RTM14 □ RTM28	
Oral Abstract Sessions		□ 11:45 a.m. O-57		□ RTM15 □ RTM29	
11:15 a.m12:45 p.m. (0.25 hr. @)		□ 12:00 p.m. O-58		□ RTM16 □ RTM32	
Contraception and Family Planning		□ 12:15 p.m. O-59		□ RTM18 □ RTM35	
☐ 11:15 a.m. O-13		□ 12:30 p.m. O-60		☐ RTM20	
□ 11:30 a.m. O-14		Embryo Transfer		Symposium	
MRU: Traveling Scholars		☐ 11:15 a.m. O-61		1:00 p.m2:30 p.m. (1.5 hrs.)	
☐ 11:15 a.m. O-19		☐ 12:00 p.m. O-64		ABOG Foundation-Kenneth J.	
☐ 11:30 a.m. O-20		□ 12:15 p.m. O-65		Ryan Ethics Symposium	
☐ 11:45 a.m. O-21		□ 12:30 p.m. O-66		Interactive Sessions	
☐ 12:15 p.m. O-23		Environment and Reproduction		1:15 p.m2:15 p.m. (1 hr.)	
Reproductive Endocrinology: Research		□ 11:45 a.m. O-69		☐ Vasectomy Reversal vs. Sperm	
☐ 11:45 a.m. O-27		□ 12:30 p.m. O-72		Retrieval	
☐ 12:15 p.m. O-29		Fertility Preservation		Embryo Disposition	
☐ 12:30 p.m. O-30		☐ 11:15 a.m. O-73		☐ Should Preimplantation Genetic	
Imaging in Reproductive Medicine		☐ 11:30 a.m. O-74		Testing for Aneuploidy Be Performed	
☐ 11:30 a.m. O-38		□ 12:00 p.m. O-76		□ SART National Report	
□ 11:45 a.m. O-39		Polycystic Ovary Syndrome		Symposium	
□ 12:30 p.m. O-42		□ 12:00 p.m. O-82	- —	4:00 p.m5:30 p.m. (1.5 hrs.)	
Preimplantation Genetic Testing 1		□ 12:30 p.m. O-84		☐ Biomarkers and Emerging	
☐ 11:15 a.m. O-43		Outcome Predictors: ART 1		Diagnostics of Endometriosis	
☐ 11:30 a.m. O-44		☐ 11:15 a.m. O-85		☐ Practice Managers' Symposium 1	
☐ 11:45 a.m. O-45		☐ 11:30 a.m. O-86		Overview of FDA Regulations	
☐ 12:00 p.m. O-46		□ 12:00 p.m. O-88		☐ CSRM Symposium	
☐ 12:15 p.m. O-47		□ 12:30 p.m. O-90			
☐ 12:30 p.m. O-48					
				Monday Max Possible Hours - 5.25	
				TOTAL HOURS ON THIS PAGE	
				TO THE HOOK ON THIS PAGE	
Falsification of CEU documentation may	lead to p	enalties up to and	п.	AADK VOUD OAL ENDAD	

including revocation of your certification

Full Name (required)

Email (required)

Daytime Phone (required)

I certify that I earned the CEU credits claimed above.

Signature (required)

Date

MARK YOUR CALENDAR
May 18-20, 2017
CRB Symposium

Westin Galleria Hotel • Houston, Texas

In order to receive CEU credit this CEU Recording Form must receive a validation stamp. Complete this form and return it to the AAB/ABB Booth 1000 in the Display Hall before noon, Wednesday, October 19, 2016, for validation. AAB/ABB will retain the white copy to record CEU PEER credits. You may keep the yellow copy for your records.